tellus i och till utlandet
Vi vet, det kan vara krångligt att hålla koll på kostnaderna när man reser.
Vi ska göra vårt bästa för att hjälpa dig!
Resa inom EU

När du reser inom EU med Tellus använder du ditt abonnemang som hemma. Som 3 så fint kallade det, Roam Like Home! Har du fria minuter på abonnemanget i Sverige så har du det även ute i länderna nedan:

Belgien, Bulgarien, Cypern (exkl. norra Cypern), Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Franska Guyana, Franska Västindien, Gibraltar, Grekland, Guadeloupe, Island, Irland, Italien, Kanarieöarna, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Martinique, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Reunion Island, Rumänien, Saint Martin, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Åland och Österrike.

Observera att detta inte gäller för Storbritannien i och med Brexit!

Ringa till utlandet

Ska du ringa från Sverige till utlandet? Då är det viktigt att du har koll på kostnaderna innan du lyfter luren så att du inte får en ohärlig överraskning på din faktura.

Klicka på länken nedan för att komma till prislistan.

Satellit-samtal

Ibland när man är på resande fot händer det att man hamnar på platser som är för långt ifrån något fastland överhuvudtaget, vilket innebär att din telefon kan koppla upp mot satelliter.

Detta händer oftast när man åker båt (kryssningar av olika slag) eller om man flyger och har möjlighet att koppla upp mot satellit.

Alla typer av trafik som går via satellit är i regel väldigt dyrt, och kan innebära en hög kostnad på din faktura.

Så kom ihåg att vara vaksam på var du befinner dig när du reser, så att du kan använda ditt Tellus Mobil på bästa möjliga sätt – billigt och härligt!

RESOR UTANFÖR EU/EES

När du reser utanför EU/EES så är det andra regler som gäller. Du kommer vid anländande få ett SMS med vilka priser och taxor som är gällande för det landet. För att få full funktionalitet behöver du ha aktiverat roaming på din telefon, samt ta bort eventuella spärrar som ligger på abonnemanget. Dessa behöver vi ta bort.

En vanlig fråga som brukar dyka upp när det gäller utlandssamtal är att ta emot samtal ifrån Sverige när man är i utlandet. Är du i ett land utanför EU/EES så betalar du för ett mottagande samtal från Sverige. Logiken i det bygger på att uppringaren inte alltid vet att du inte är hemma i Sverige, så debiteringen börjar när du själv väljer att lyfta luren.

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta vara på sajten accepterar du användning av cookies.